Колишні беркутівці, які «відзначилися» кривавим розгоном студентів на Майдані а Києві восени 2013 року, тепер розганяють протести в білоруському Мінську. Про це повідомляє видання «Нові час».

Як повідомляється, українські екс-силовики були помічені в лавах білоруського ОМОНу під час жорстких розгонах мирних протестів у Мінську.

Журналістам вдалося впізнати екс-беркутівця Анатолія Примака, який втік з України відразу після Революції Гідності.

Зокрема, його фото є серед знімків зі змагання з рукопашного бою, яке проводилося серед співробітників міліції в Мінську взимку 2017 року. Місцеві видання писали про українця як про співробітника білоруського ОМОНу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Примак засвітився в кількох кримінальних справах, в яких проходив як свідок.

У Білорусі також осів і інший колишній колега Примака по "Беркуту" - Дмитро Анцупов. Той на своїй сторінці в соцмережах вихваляє «ДНР», «ЛНР», Путіна і Лукашенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лукашенко оголосив Білорусь ядерною державою:"історичний момент".

Як повідомляв портал Знай.uа, таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь

Також Знай.uа писав, Україна відповіла Лукашенку за "таємну" інавгурацію і тривожні наслідки.