Стало відомо про те, що чоловік у Києві погрожував вбити себе в церкві. Подробиці інциденту, який стався в столиці.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Магнітогорській, що в Києві, чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Коли розмови не допомогли, патрульні у вдалий момент підбігли до чоловіка і схопили його за руки. Відібрали гострий предмет.

Потім з'ясувалося, що неадекват був у стані наркотичного сп'яніння. Він був терміново відразу ж переданий медикам.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У чому причина спроби самогубства-поки що не повідомляється. Співробітникам правоохоронних органів належить це зробити найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.