У Києві розглядають справу жінки, яка намагалася продати подружній парі з Китаю власну дитину, видавши її за їхню. Про це розповіли в поліції області.

Спроба підміни дитини трапилася ще в 2018 року. Тоді до однієї з київських клінік в пошуках сурогатної матері звернулося подружжя з Китаю. Майбутня матір їхньої дитини зобов’язалася виносити і віддати біологічним батькам дитя, а натомість мала отримати грошову винагороду.

Однак через кілька спроб зачати дитину в пробірці і виносити її стало зрозуміло, що з цього нічого не вийде – вагітність не наставала.

Тоді українка завагітніла природнім шляхом від свого співмешканця, а дитину спробувала видати за китайця. Їй у цьому сприяли працівники клініки, за послуги якої іноземні громадяни сплатили 18 тисяч доларів.

Однак ДНК-тест показав правду, і потенційні батьки відмовилися забирати немовля.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За спробу продати власну дитину українці загрожує від 8 до 15 років тюрми.

Нагадавши, як виглядає дитина найвідомішого альбіноса світу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині родина добрих сердець взяла під крило 18 знедолених дітей

Також, "Знай.uа" писав, що на світ з'явилася дитина від зараженої матері з антитілами до covid-19