У Казахстані відсвяткували весілля популярного бодібілдера Юрія Толочко і його обраниці – гумової секс-ляльки Марго. Про це він повідомив у своєму Instagram-акаунті.

На торжество зібралися гості, які від щирого серця вітали молодих. Спочатку весілля планувалася в Таїланді, але пандемія коронавірусу внесла в плани Толочко свої корективи.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Відносини чоловіка з лялькою тривають майже два роки, за цей час він вже тричі намагався з нею одружитися, але постійно щось заважало.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

До речі, сам наречений неодноразово виступав за права трансгендерів і не проти прогулятися в жіночому одязі, через що неодноразово ставав жертвою побиття.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

За запевненнями нареченого, його кохана Марго живе в Астані і працює в місцевому барі. Разом закохані ходять на вечірки і навіть примудряються подорожувати.

"Я теж, напевно, як у тебе куплю собі дружину, і одружуся з нею", "А де рідня нареченої?» ,- жартують у коментарях до публікації користувачі соцмереж.

Раніше повідомляли, чоловік Дорофєєвої Дантес похвалився успіхами з чужою жінкою: "Дивись, я сам...".

Як повідомляв Знай.uа, Потап пояснив дует з Бузовою і вибачився за Дорофєєву: "я-ваш новий президент".

Знай.uа писав, колишня дружина Потапа гаряче розважилася в сауні з красунею-донькою і " олігархом".