Українська телеведуча, володарка премій «Телезірка» та «Телетріумф» Лідія Таран поділилася милим фото, на якому позує зі своєю 13-річною донечкою. Відповідну світлину вона розмістила на особистій сторінці в Instagram.

На знімку Лідія і її донька Василина одягнуті в практично однакові світшоти – відрізняється лише колір вбрання: мама обрала карамельний, а дочка – бірюзовий.

«А ти вже зробив пост про 1 грудня? або про 30 днів до Нового року, або про 90 днів зими, які попереду? Невже ми останні?», - підписала кумедне фото телеведуча.

Лідія Таран з донькою, фото: instagram.com/lidiyataran
Лідія Таран з донькою, фото: instagram.com/lidiyataran

У коментарях під постом прихильники телеведучої захоплюються тим, як гарно вона виглядає, і стверджують, що матуся і донька виглядають, ніби подружки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лідія Таран з донькою, фото: instagram.com/lidiyataran
Лідія Таран з донькою, фото: instagram.com/lidiyataran

«Ви справді останні, вже всі обговорили цю тему зранку!», «Які ви чудові, дівчатка! А костюми... клас!», - захоплено пишуть українці, коментуючи опубліковані світлини.

Нагадаємо, Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хливнюком, мовчали 14 років - "Happy End"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"