У Києві продавщиця продуктового магазину стала жертвою зухвалого грабіжника. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На кадрах з камери відеоспостереження видно, як в продуктовий магазин на столичному житловому масиві Троєщина входить неохайного вигляду чоловік. Замість того, щоб надіти маску, він її стягує з обличчя. Обурена продавщиця спробувала виставити порушника, проте той раптово починає набивати кишені печивом з стоять перед ним ящиків.

Озброївшись віником, жінка кидається на нахаба, але це не допомагає – він не поспішає йти і продовжує грабіж.

«А потім людям з тих коробок будуть печеньки продавати...", "Мужик до локдауну готується. З його навичками на укладання асфальту, або на естафету на Олімпійські ігри», «Закусь є, тепер треба прошвирнуться до магазину-алкашки, а там вже фрифайт буде«, "Біда! Вся наша країна в одному відео...» ,- коментують кияни.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"А потім хтось собі і своїм діткам купить «вкусняшки» з бацилами, глистами і ще чимось», «А що-нормуль. Спочатку сміття перебирав в контейнерах, потім всю цю " їжу " облапав...", "У ситуації, що склалася в країні кожен другий буде йти на таке, щоб прогодувати себе!",- обурюються городяни.

Нагадаємо, що у Хмельницькому родичі грабіжника намагалися викупити матеріали кримінальної справи. Співробітник правоохоронних органів повідомив про корупційну пропозицію, яку зробили родичі чоловіка, який фігурант однієї з кримінальних справ за фактом крадіжки.

Як повідомляв портал Знай.uа, батьки хлопчаків 4 та 9 років, які загинули від отруєння чадним газом на Хмельниччині, судитимуться.

Також Знай.uа писав, що у Хмельницькому школяр вирішив похизуватися та вкрав камеру відеоспостереження.