Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко прийняв присягу, і тепер він знову офіційно глава міста.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, 1 грудня, під час сесії Київської ради, Віталій Кличко отримав посвідчення міського голови. Тепер він офіційно мер Києва.

Це вже другий термін, і як показали результати виборів, більше половини киян, які проголосували, задоволені його роботою. Йому вдалося зібрати практично 51 відсоток голосів виборців, тобто, другий тур не проводився.

Нагадаємо, що місцеві вибори цього року повинні відбутися 25 Жовтня, що І сталося, незважаючи на різні чутки про оголошення карантину і можливого перенесення виборів через посилення епідеміологічної ситуації.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Результати опитування 25 жовтня показали, що кияни віддали перевагу Віталію Кличку. І він набрав у столиці 47,8% голосів. Оголошення офіційних результатів має відбутися до 6 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.