Стало відомо про те, що коронавірус був виявлений у провідної інфекціоністки країни. Вона була госпіталізована.

Таким чином, повідомляється, що стан Ольги Голубовської зараз оцінюється як середній. Коронавірус не оминув, на жаль, завідуючу кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені Богомольця.

На даний момент вона знаходиться в одній з приватних лікарень міста Київ. Лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості, але, нічого серйозного.

Раніше Ольга Голубовська давала консультації хворим в Олександрівській лікарні в Києві. Також, вона відвідувала й інші столичні клініки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Перед тим, як отримати позитивний тест, вона неодноразово заявляла про те, що необхідно ввести повний локдаун, так як карантин вихідного дня ні до чого не призводить.

Також, вона каже, що підвищується і смертність серед людей до 60 років, і це страшно.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 745 123 випадків зараження. За добу зафіксували 12 498 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай.ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.