Стало відомо про те, що відома українська телеведуча вирішила поговорити з українцями на важливу тему. Про те, як важливо бути поруч з людьми у важкий для них час.

Таким чином, повідомляється, що зараз всім нам так важливо триматися разом, і не обов'язково фізично. Можна через телефонні дзвінки, смс, відео, або щось в цьому роді.

Не варто концентруватися на почуттях, завжди радійте перемогам, навіть найменшим. На зв'язку з рідними варто бути не тільки тоді, коли щось трапиться, і зрозумів це Соломія Вітвіцька після інциденту, який трапився в її родині.

Справа в тому, що її двоюрідна сестра Наталія, яка проживає у Львові, кілька років тому знайшла невелике утворення на шиї, і відразу ж вирушила до лікаря.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У неї вже були до цього проблеми зі здоров'ям, і вона некомфортно себе почувала. Кілька лікарів припустили, що це може бути онкологія.

Природно, відразу почалися думки про найгірше, шок і страх. Сім'я мобілізувалася на відстані, і почали шукати вихід.

Купа аналізів, походів до лікарів і ось, діагноз підтверджений. Вся сім'я телеведучої встала на захист Наталії перед хворобою.

Люди в коментарях могли також поділитися своїми історіями, а тим, кому не вистачає слів підтримки для рідних, існує спеціальний сайт, на який ви можете потрапити по посилання.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.