Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька постала перед підписниками у новому образі.

На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала знімки з прогулянки в українській столиці. Соломія одягла червоне максі-плаття з квітковим принтом, а зверху - насичене пальто на тон темніше. Соломія доповнила образ грубими темними черевиками.

У підписі до посту ведуча зазначила, що на ній шедевр від @ludmila_fashion.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я обожнюю яскраві кольори навколо! Сонце підсвічує різнобарвне листя на деревах і відчуваєш себе як у казці! Не чекайте, що хтось створить Вам гарний настрій! Налаштовуйте себе на позитив самі і будьте щасливі незалежно від ситуацій! До речі, фахівці кажуть, що люди, які мають велике коло спілкування і більше друзів - легше переживати осінню нудьгу і менше відчувають тривожність! А відкриті і комунікабельні люди рідше мають поганий настрій - тому діляться своїми переживаннями з друзями і таким чином проживають проблеми швидше", - написала Соломія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька пишним бюстом в купальнику підняла фанатам не тільки настрій.

Як повідомляв Знай. ua, Соломію Вітвицьку сильно "покидало" по Україні і вона не стрималася.

Також Знай. ua писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.