Стало відомо про те, що зима прийшла не тільки за календарем, але, це відчувається і по погоді. Сніг засипав трасу Київ-Одеса.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик, як вночі, 1 грудня засипало трасу Київ-Одеса. Давно українці не бачили такого снігу, адже минулі кілька років пройшли практично без нього.

Снігопад почався вже поруч з Одесою. Дорога була повністю їм покрита.

На дорогу відразу ж виїхали Снігоприбиральні машини, щоб розчистити його.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що в таких ситуаціях водія варто бути більш пильними, так як ймовірність аварії підвищується в кілька разів.

Багато хто помітив, що в деяких регіонах країни вже встиг випасти сніг. Так, на північному сході України намело до 8 сантиметрів. Загалом сніговий покрив утворився вже в 9 областях.

За інформацією синоптиків, у Луганській області висота снігового покриву сягає 7-8 сантиметрів на ранок 19 листопада. У Харківській області-дещо менше - до 3 см.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Карпати захопила зима-сніг і -13, українці тремтять серед гір.

Як повідомляв Знай, шалена стихія заморозить українців, Закарпаттю-приготуватися: "Туман і вітер".

Знай писав, погода на Новий Рік-стихія готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.