Стало відомо про те, що в Києві зникла дитина. Так і не повернувся з ліцею.

Таким чином, повідомляється, що Печерський УП Генерального управління Національної поліції розшукує неповнолітнього хлопця.

Прокопчуку Назару зараз шістнадцять років. У понеділок, 30 листопада він пішов з Київського військового ліцею, і до цієї години ніхто не знає про його місцезнаходження.

На вигляд йому років 16, зріст не більше 165-170 сантиметрів, середньої статури. Волосся світлого кольору, а обличчя більш круглої форми. З одягу на ньому була військова форма ліцеїста.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При отриманні будь-якої інформації про його місцезнаходження, або ж раптом ви його побачили на вулицях столиці, зателефонуйте за номером «102», рідні вже не знаходять собі місця, і сильно переживають за хлопця.

Раніше портал Знай писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток-роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари-гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку-побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.