Стало відомо про те, що в Києві комунальники вирішили «постригти» газонокосаркою голий грунт. Коли створюєш видимість роботи.

Таким чином, повідомляється, що київські комунальники в черговий раз осоромилися незрозумілою витівкою.

В останні дні осені вони вирішили підстригти газон, але, на жаль, на тротуарах трави не знайшлося. Таке кумедне фото з'явилося в співтоваристві»нецікавий Київ".

Комунальники осоромилися за кілька днів до зими, фото: нецікавий Київ
Комунальники осоромилися за кілька днів до зими, фото: нецікавий Київ

Комунальне підприємство "Київзеленбуд" ніяк не вгамується, і практично взимку віддало наказ працівником общипати газонокосаркою голий грунт.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дійсно, на фото зображений Комунальник, який «припав» по голій землі газонокосаркою.

У коментарях люди почали відзначати, що так треба було працювати влітку, коли в деяких місцях столиці трава була висока, і нікому не було до цієї справи.

Нагадавши, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже в січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування в громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також " Знай.ІА " писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ходять чутки про те, що нібито в українських лікарнях за велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.