Заповненість ліжок виділених для заражених COVID - 19 в київських лікарнях становить 57%. Про це говорив мер столиці Віталій Кличко.

Під час брифінгу Кличко заявив, що в столиці високі показники передачі вірусу. Також в лікарнях знаходяться велика кількість пацієнтів. В цілому в стаціонарах Києва від коронавірусу лікуються 2223 людини. З них 35 дітей. Ще 926 пацієнтів перебувають у важкому стані.

Складнощі з диханням відчувають 1335 осіб. Вони отримують додаткову кисневу підтримку. Під апаратами штучної вентиляції легенів знаходяться 31 хворий.

Нагадавши, Знай писав, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов провів ряд позапланових перевірок лікарень. Він без попередження приїхав в в одну з лікарень Житомира, де були виявлені порушення. Степанов відвідав міські лікарні №1, №2 Житомира та обласну клінічну лікарню. У перших двох медустановах все впорядке, а ось в третьому є проблеми.

Також Знай повідомляв, що у Львівській області через перебої з електроенергією 27 листопада померли два пацієнти. Інцидент стався у Жовківській лікарні. Люди були підключені до апаратів ШВЛ. Пацієнти померли через те, що бензинові генератори не включили в роботу після відключення електроенергії в мережі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні за добу зафіксували 9 946 нових випадків зараження коронавірусом. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 345 149 пацієнтів. За останню добу видужало 5 771 людини, 114 осіб померло.