Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона показала знімок всієї своєї сім'ї.

Таким чином, повідомляється, що жінка досить активно веде свій блог в соціальних мережах, однак, сімейні знімки показує не так часто. Це вона вважає за краще залишати за кадром.

Але, не Цього разу. На кадрі і Оля, і її чоловік Володимир, старша дочка Злата, і двоє молодших дітей.

Телеведуча пише про те, що її сім'я - сила і слабкість одночасно. Коли вона з'явилася, з'явилося багато того, чим вона раніше дорожила, а саме: амбіції, перемога за всяку ціну, і відносини заради власної користі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Моя сім'я-мій фільтр на важливе і істотне в житті" - пише вона.

Варто нагадати, що зараз Фреймут перебуває в щасливому шлюбі з Генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, в шлюбі у пари з'явилося ще двоє дітей: Валерій і Євдокія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Притула зіштовхне лобами ласточкіних і Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай", Тіна Кароль виставила груди напоказ в дивній сукні і шкіряних рукавичках: "не естетично"

Також "Знай" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"