Стало відомо про те, що сім'я з Києва усиновила дитину з окупованого Донбасу. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що сироту з Донецька вивезли в окуповане місто, Артемівськ. Потім, йому врятували в столиці життя-одна з сімей усиновила його.

Ще рік тому маленькому Денису потрібна була операція, і ось, як змінилося життя дитини за такий короткий проміжок часу.

Мати Олена Гайдар каже, що побачивши сюжет, довго не могла заспокоїтися, так як його доля вразила жінку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В Артемівську лікарі провели обстеження дитини, і знайшли у нього проблеми з серцем, і що він відстає в розвитку від однолітків.

У Києві йому провели дві операції, а наступні два місяці пройшли в реанімації, дуже складний час.

Лікарі не давали шансів на одужання. Майбутня сім'я почала допомагати малюкові, а потім і зовсім вирішили усиновити. У Дениса є братик-Микита, вони приблизно одного віку, і вже відмінно ладнають.

Андрій і Олена сподіваються, що дитина виросте здоровою і щасливою, і новоспечені батьки зроблять все, що від них залежить для цього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай писав про те, що Митрополит Епіфаній терміново звернувся до українців, тисячі маленьких янголят залишилися в біді: "Чужих дітей не буває"

Також портал Знай писав, що доля змилувалася над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима: рідні кинули її ще в пологовому будинку.

Також портал Знай писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "куля не вибирає"