Стало відомо про те, що в Києві під Верховною Радов протестують підприємці. Вони знову висунули свої вимоги місцевій владі.

Таким чином, повідомляється, що мітингувальники протестують проти введення карантинних обмежень для бізнесу. Ця акція протесту називається»Податковий майдан". Вони проти фіскалізації малого та макро бізнесу.

У Києві під Радою мітингують підприємці, фото: Цензор
У Києві під Радою мітингують підприємці, фото: Цензор

Підприємці бояться, що будуть введені нові карантинні обмеження для бізнесу, також вимагають негайного прийняття законопроектів, які скасовують фіскалізацію малого та макро бізнесу.

У Києві під Радою мітингують підприємці, фото: Цензор
У Києві під Радою мітингують підприємці, фото: Цензор

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що це далеко не перший мітинг підприємців. Наприклад, 17 листопада підприємці Києва зібралися під будівлею Верховної Ради з акцією протесту. У них було всього дві основні вимоги: скасування карантину вихідного дня і скасування обов'язкової установки касових апаратів в 2021 році.

Читайте Знай в Google News!

В результаті в Києві були перекриті кілька основних вулиць включаючи Грушевського.За словами підприємців, карантинні обмеження на вихідних просто вбивають бізнес і при цьому не допомагають знизити захворюваність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Франківчани з каструлями та ложками оточили поліцію

Як повідомляв портал "Знай", розлючені ресторатори накрили" поляну " посеред міста

Також, "Знай" писав, що Верховна Рада запропонувала нові карантинні обмеження