Стало відомо про те, що в Києві від коронавірусу помер український актор театру і кіно Олег Модзелевський. Йому було 66 років.

Таким чином, повідомляється, що про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив фотограф з Києва Сергій Рижков.

Смерть настала від ускладнень на тлі коронавірусу. Народився Олег Модзелевський в 1954 році. Закінчив університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, що в Києві. У 2007 році став актором Театру сатири при Центрі творчих ініціатив.

На його рахунку є кілька ролей у багатосерійних фільмах України та Росії. Найчастіше йому віддавали роль саме священнослужителів. Наприклад, в серіалі «Порох і дріб» йому дісталася роль батюшки, в іншому ж творі йому вдалося зіграти священика.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Це велика втрата, так як він був талановитим актором, і завжди відчував роль.

Раніше повідомляли, Джигарханяна провели в останню путь: поховають поруч з легендами мистецтва. Провести Армена Джигарханяна в останню путь прийшов актор Андрій Мерзлікін, батько Філіпа Кіркорова-Бедрос Кіркоров, актор Дмитро Харатьян, футболіст Євген Ловчев, Олександр Розенбаум та інші.

Як повідомляє портал Знай Українець втік від коронавірусу в село і підписав собі вирок: вбили битою

Також Знай писав, що На Хмельниччині 4-річна дівчинка померла через рідну матір-чому мати вбила маленьку віку