Стало відомо про те, що в київському метрополітені вже другий день не працює Kyiv Smart Card, а також електронні квитки. У чому ж причина.

Таким чином, повідомляється, що система в київській підземці дала збій. Проблеми є вже кілька днів. Електронні квитки або Kyiv Smart Card неможливо придбати.

Про це повідомив журналіст Валерій Калниш на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він каже, що проїхати в метрополітені виходить в тому випадку, якщо є банківська карта, але електронні квитки і смарт-карта не працює.

У самому ж метрополітені відтворюють повідомлення, яке закликає використовувати наземний вид транспорту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інші користувачі підтвердили вже дану проблему, кажучи про те, що квиток не купується і через додаток ПриватБанк. Коли виправлять цю проблему-поки що невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Львові відкрили найбільшу реанімацію в Україні, у вірусу немає шансів.

У клінічній лікарні швидкої медичної допомоги розгорнули 100 реанімаційних ліжок. Саме тут медики рятуватимуть хворих на коронавірус львів'ян.

Як повідомляв Знай, міністр культури Ткаченко заговорив про повний локдаун на два тижні і скасування Нового року.

Також Знай писав, що е-лікарняний в Україні запустять у 2021 році, переваги та принцип роботи.