У Києві, на Лісовому масиві, стався дивний конфлікт через вимогу носити маски в громадському транспорті. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«На Лісовому кілька молодих людей намагалися залізти в маршрутку № 706. Вся їхня проблема полягала в тому, що один з них відмовився надягати маску. Інші пасажири і водій зробили їм зауваження. Слово за слово, і почалася бійка", - пише автор повідомлення.

Після того, як компанію вигнали з маршрутки, молоді люди вчинили більш ніж дивно - вони сіли в таксі і поїхали наздоганяти маршрутку.

На одній із зупинок вони застрибнули в салон автобуса і влаштували бійку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Що робиться. Страшно приставити що буде, коли ведуть локдаун», «ось корона і показала, скільки у нас "коронованих"», «Просто вдягнути маску, або взяти таксі і наздоганяти маршрутку і битися... геніальне рішення", "Скільки все ж ідіотів на світі... сісти в маршрутку, спровокувати конфлікт і догану, сісти потім на таксі... як нудно я живу", "Метушня у вольєрі для тварин", - пишуть в коментарях до повідомлення кияни.

Нагадаємо, раніше Українців без масок почнуть штрафувати з 21 Листопада: що потрібно знати про нове правило

Як повідомляє портал «Знай.uа» Натягуємо маски на ніс: українців масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові "голі" пасажири втратили 17 тисяч, прокотившись у метро