У Києві водолази знайшли на дні Дніпра справжній автомат. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Несподівану знахідку зробили під Північним мостом.

Як зазначається, підводні мисливці розчищали річку від сміття і на дні виявили бойовий автомат.

«Під час очистки водойми від сміття перед масштабним зарибленням, підводними мисливцями на дні під Північним мостом виявлено автомат», - зазначають у спільноті.

Також додають, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці намагаються встановити, звідки і як автомат потрапив на дно річки, та чи не був він застосованій у якійсь із кримінальних справ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«У Авакова випав під час спецоперації», «Питання, що вони зариблювати зібралися? Дніпро?», - дивуються кияни.

«Водолаз - ще той пранкер», «Всього один?», «Ціна?», «Веселий Київ», - регочуть українці у коментарях.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!"