Стало відомо про те, що в Києві кур'єр заліз на дах багатоповерхової будівлі для того, щоб дістати пакет. Все було знято на камеру очевидцями.

Таким чином, повідомляється, що на Софіївській Борщагівці, що в декількох хвилинах від Окружної дороги, стався досить цікавий інцидент.

Сталося це в п'ятницю, 27 листопада, кур'єр висів на тросі, і віддавав пакет з вмістом клієнту, через вікно. Це був не перший, і навіть не другий поверх.

Очевидці зняли на відео сміливця, і воно розлетілося по мережі потім за короткий проміжок часу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Хлопець з великим рюкзаком, як у кур'єрів зазвичай, як Людина-павук піднявся на тросі наверх, і віддав пакет, найімовірніше з їжею.

Невідомо, що це було. Можливо, він просто хотів привернути увагу, або ж хтось просто замовив доставку у вікно-варіантів безліч.

У хлопця був рюкзак червоного кольору, на якому був логотип одного з київських ресторанів. У коментарях користувачі почали жартувати, що кур'єр не отримав грошей на чай, а інші говорять про те, що це просто черговий прикол для Tik Tok.

У ресторані ніяк ще не прокоментували цю ситуацію.

Нагадаємо, в Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти. Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти. Виявилося, що у пенсіонерки ампутовані ноги і вона хотіла перетнути проїжджу частину.

Також портал Знай писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.

Також портал Знай писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.