Зять Ніні Матвієнко, український співак Арсен Мірзоян має величезну аудиторію шанувальників з якими часто ділиться в соцмережах цікавими моментами з життя. Цього разу артист розповів про свої враження після шоу" Сніданок з 1+1 " на совій сторінці в Instagram.

27 листопада Арсен Мірзоян співавився в ефірі шоу "Сніданок з 1+1", де поспілкувався з ведучими та провів презентацію своєї нової пісні.

Читайте Знай в Google News!

У студії шоу Мірзоян поспілкувався з ведучими і зізнався, що зима це його улюблена пора року. Після цього, разом з музикантами він виконав свою нову композицію з символічною назвою "Намалюю тобі зиму".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через деякий час Арсен Мірзоян зробив публікацію на своїй сторінці в Instagram, де зазначив ведучого "СНІД з 1+1" Руслана Сенічкіна.

До публікації він додав фотографію, на якій можна побачити дві чашки з чаєм, які стоять на столі і нарізану ковбасу поруч з ними.

"Антон Сенічкін і його ковбаса :) смачно! Весело!"- написав Арсен Мірзоян.

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зять Матвієнко осідлав танк заради грибів і розлютив українців

Як повідомляв портал "Знай.uа", дочка легендарної Ніни Матвієнко зробила це для Мейхер

Також, "Знай.uа" писав, що зять Ніни Матвієнко Мірзоян зізнався у сміливих експериментах