Стало відомо про те, що в столиці працюватиме Резиденція святого Миколая. Де вона буде знаходитися, і коли можна буде відвідати.

Таким чином, повідомляється, що резиденція розпочне свою роботу вже у вівторок, Першого грудня, і працюватиме аж до католицького Різдва, тобто, 25 грудня. Відбудеться це у Великій Лаврській дзвіниці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Про це повідомили в прес-службі установи.

Графік роботи з понеділка по п'ятницю, з 14:00 по 16:30. Вам потрібно приїхати лол вулиці Лаврська, і тоді ви зможете особисто зустрітися зі Святим Миколаєм, а також побачити вже традиційну Арку бажань. Свято вже зовсім на порозі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, в прес-службі повідомили, що в гості до Святого Миколая вперше приїдуть герої улюблених казок, з колекції Державного Музею Іграшок.

Близько 50 майстрів зможуть представити свої твори, які виконані в абсолютно різних техніках, від графіки, пап'є-маше, до різьблення по дереву і печворку. Справжнє свято.

Для дітей проведуть майстер-класи, і буде розроблена інтерактивна програма»таємниця чарівного дзвінка". При цьому, найголовніше, що все це буде проходити при дотриманні всіх карантинних обмежень, тому, за безпеку переживати не варто.

Нагадавши, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план