У мережі розповіли про курйоз, який стався з чоловіком у Києві. Тренувався на келихах, в прямому сенсі.

Таким чином, повідомляється, що лікарям не звикати бачити різні ситуації приїжджаючи на виклики, але, буває таке, від чого починає стыть кров в жилах.

Лікарі Бориспільської підстанції були повалені в шок від побаченого. Чоловік, 1964 року народження вирішив задовольнити себе, свої сексуальні потреби, і засунув собі в задній прохід келих.

Було б дуже забавно, якби цей келих не лопнув всередині. В результаті, у чоловіка травмована пряма кишка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Любителя дивних сексуальних утіх в терміновому порядку повезли в операційну, де доведеться діставати залишки скла з усяких темних місць.

Нагадаємо, раніше стало відомо про ще один курйозний випадок, який стався в місті Ужгород.

У місцеву міську клінічну лікарню звернувся чоловік зі скаргами на сильні болі в животі. Коли лікарі зробили рентген-вони обімліли: на знімку вони побачили вилку!

За словами медика, пацієнт розповів лікарям, що навіть точно не пам'ятає, коли саме проковтнув вилку - це сталося чи то 3, чи то 4 місяці тому. також медик зазначив, що пацієнта врятувало те, що проковтнув вилку він тупим, а не гострим кінцем вперед, що допомогло уникнути сильних ускладнень.

Нагадавши, На Закарпатті банда ромської національності познущалася над беззахисним малюком-пакет на голову, дихати нічим

Як повідомляє портал Знай Чернівчанин намагався продати Бога в Європу

Також Знай писав, що Ужгородок тероризує пенсіонер з довгими нігтями-дряпається, як кіт