У Києві провели демонтаж стихійного ринку в Деснянському районі. Про це повідомили у КМДА.

Як зазначається, ринок на вулиці Електротехнічній, на якому торгували продуктами харчування, виник на тому місці самовільно. Торговці порушили усі існуючі санітарні правила та вимоги щодо продуктових ринків.

У реалізаторів харчових товарів не було не те, що дозвільних документів на торгівлю, але й санітарних книжок.

Під час демонтажу незаконних яток близько сотні співробітників Департаменту муніципальної безпеки контролювали дотримання правопорядку.

Внаслідок комплексного підходу вдалося демонтувати та евакуювати на штрафмайданчик понад десяток автомобілів, з яких велася торгівля. Також було демонтовано вісім великих об'єктів стихійної торгівлі, з яких три розташовувалися в автолавках.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У Держпродспоживслужбі зазначають, що незаконні торговельні точки не лише реалізують неперевірений товар без дотримання карантинних і санітарних норм, але й складали «недобросовісну конкуренцію легальному бізнесу».

Раніше повідомляли, рекетири вибивають з українців неіснуючі борги, 90-ті повернулися: "Мителили битами і стріляли над головою".

Як повідомляв Знай.uа, закарпатців просять про допомогу, небезпечний злодій розгулює на волі: "Залишає голі стіни".

Знай.uа писав, у Тернополі накрили бордель зі жрицями кохання - світили трусиками під носом у поліції.