Стало відомо про те, що мер Києва, Віталій Кличко знову заговорив про локдаун. Що буде, якщо це все таки станеться.

Таким чином, повідомляється, що якщо буде прийнято вводити локдаун, то Віталій Кличко проситиме Кабінет міністрів не зупиняти роботу громадського транспорту і метрополітену.

Кадр з презентації книги Віталія Кличка: YouTube
Кадр з презентації книги Віталія Кличка: YouTube
Кличко розповів про роботу транспорту на карантині, фото: скріншот з відео

Віталій Кличко каже, що приймає рішення про введення карантину виключно уряд, і якщо раптом локдаун буде введений, то там будуть чітко прописані правила, включаючи роботу громадського транспорту. Але, міський голова все ж наполягатиме на тому, щоб метрополієн і автобуси ходили далі.

Раніше було заявлено, що карантин вихідного дня не дало ніякого позитивного ефекту, і на думку Олега Рубана, загальний карантин потрібно вводити найближчим часом, інакше лікарні, які вже знаходяться на межі, перестануть справлятися.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 693 407 випадків зараження. За добу зафіксували 16 218 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Львові відкрили найбільшу реанімацію в Україні, у вірусу немає шансів.

Як повідомляв Знай.ua, міністр культури Ткаченко заговорив про повний локдаун на два тижні і скасування Нового року.

Також Знай.ua писав, що е-лікарняний в Україні запустять у 2021 році, переваги та принцип роботи.