Президент України Володимир Зеленський відвідав літніх батьків після того, як перехворів коронавірусом. Про це він сам повідомив у соціальній мережі Facebook.

"Кривбасссссс!!!! Папааа!!! Мамааааа!!!! Люблюююю!!!» ,- написав глава держави, не стримуючи в публікації особистих емоцій.

"Нормальна, дружна сім'я! Будинок або квартиру в Києві їм не купив - молодець! Залишилися жити, де жили, і без євроремонту і золотих унітазів! Здоровенькі були! Молодець! Просто і скромно...»,- зазначають у коментарях українці.

"Батьки - це святе однозначно, але решту 40 мільйонів забувати не треба», «Спасибі всім батькам, всім татусям і мамулям!", "Це щастя!!! Щастя, коли діти в гостях, щастя, коли батьки живі!!!» ,- додають громадяни України.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Ось зараз мені це нагадало момент з серіалу. У хорошому сенсі. Не елітні котеджі, а звичайна кухня. Без зайвої розкоші і пафосу», - пишуть коментатори.

"І що в цьому особливого? Ми всі відвідуємо батьків. Теми для відосиків закінчилися?",- запитують незадоволені коментатори.

Нагадаємо, що телеведучий Сергій Поярков розповів, як він ставиться до Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал " Знай.ua", ведучий Сергій Поярков зробив різку заяву на адресу журналістів програми "Схема".

Також " Знай.ua " писав, що між Євгеном Червоненком і Сергієм Поярковим спалахнув конфлікт.