Стало відомо про те, що в київських школах і дитсадках батьків не пустять на новорічні ранки до дітей. Все через складну епідеміологічну ситуацію.

Таким чином, повідомляється, що таку заяву зробив мер Києва, Віталій Кличко. Міський штаб по боротьбі з епідемією прийняв рішення, що подібні заходи пройдуть без участі батьків та інших гостей.

Висновок заснований на постановах Кабміну і головного санлікаря країни.

Віталій Кличко вважає, що такі заходи допоможуть уникнути ризик заражень в кілька разів, так як діти досить часто хворіють коронавірусом без будь-яких симптомів, і тому, заразні. А це і призводить до спалахів у навчальних закладах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

У Києві через коронавірус вже були закриті п'ять шкіл і сім дитячих садків. Також, більше тисячі класів були переведені на дистанційне навчання через випадок коронавірусу.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 693 407 випадків зараження. За добу зафіксували 16 218 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 326 328 пацієнтів. За останню добу видужало 8 843 людини, 192 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай.ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.