Український військовий зумів потрапити до лав американської армії. Він розповів, як йому це вдалося, передає «Голос Америки».

За словами 35-річного професійного військового Олександра із позивним «Святов», він вже два роки , як потрапив до американської піхоти. Про власний досвід він розповідає на своєму YouTube-каналі.

Наразі чоловік служить снайпером, проте нещодавно його перевели до штабу через знання декількох мов.

Військовим він хотів бути завжди. Отримав вищу освіту зі ступенем магістра в Одеській академії зв'язку. Другу вищу освіту отримав в Одеському морському університеті як юрист.

Закінчивши навчання, чоловік потрапив до СБУ. Робота його влаштовувала, а після служби він організував свій невеличкий бізнес.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Але я так подумав, що це щось новеньке, я зможу бачити трошки більше світу», - згадує Олександр. Проте здійснити мрію заважала травма – відсутня частина пальця на руці. Американські рекрутери спочатку відмовляли новобранцеві, проте потім оцінили його навички і таки взяли до армії.

Після підписання контракту у чоловіка було півроку, які він витратив на подорожі по США.

"Коли я розпочав своє навчання в школі піхоти, нас було 60 чоловік на один platoon - загін. Деякі вирішили, що вони зробили помилку, вже на другий день. Тому що три доби вам не дають спати, вони називаються "пекельні 72", - згадує він.

"Це не тяжко, якщо в тебе є хребет, є ціль і якщо ти любиш долати випробування, можеш подолати виснаження», - додає українець.

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, троє поранені

Як повідомляв портал "Знай", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації

Також "Знай" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.