У Києві маршрутник затиснув ногу пасажира дверима так сильно, що зламав її. Про це сам потерпілий написав у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Все норм, просто маршрутник зламав ногу і їздить без прав. 14.11.2020 водила маршрутки №23 (188) близько першої години дня так затиснув мені ногу дверима, що зламав її», - пише чоловік, додаючи, що через травму він змушений був пропустити спортивні змагання.

Щоб домогтися компенсації за заподіяну шкоду, потерпілий вирішив зателефонувати директору фірми-перевізника. Однак там трубку взяв рядовий водій. Щоб отримати компенсацію, потрібно було дізнатися ім'я та прізвище водія, який завдав травму.

Щоб мирно вирішити питання, потерпілий звернувся безпосередньо до водія. Однак той «не погодився і покликав "наглядача за маршрутом", який чомусь вирішив курити в маршрутці". У процесі з'ясування всіх обставин події виявилося, що водій їздить без прав – їх раніше забрали правоохоронці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер потерпілий шукає свідків того, як йому зламали ногу.

Кияни несподівано стали на бік водія.

"Ну як мінімум, він не зобов'язаний показувати незрозуміло кому свої документи... В принципі, як і поліції без причини зупинки! Це як мінімум... А ще, раз дверима затиснув, значить маршрутка була швидше за все забита, а з цього випливає що сам винен що туди пхався... Так що понти бити на камеру, це ну як би не коректно, як мінімум... І щодо сигарет-кінцева, 90% маршрутних автобусів - це приватна власність, хоче курить, хоче ні - він не на маршруті...",- пишуть вони.

"Водій винен у чому? Водій на своєму робочому місці, а ви самі відповідайте за те, куди ноги ставите в маршрутці. Вам не 5 років, і відповідайте за свій вчинок самі. Не шукайте крайніх", " Все дуже просто. 75% впевнені, що всі їм винні. А в тролейбус або автобус залізти не хочуть. Їх саме пре залізти в маршрутку і ногу всунути, і є привід до*батися», - впевнені інші коментатори.

Нагадавши, відсутність маски прирівняли до порушення ПДР, як штрафуватимуть порушників карантину.

Як повідомляв Знай. ua, автофіксація ПДР настає, "листи щастя" почали отримувати євробляхери та іноземці.

Також Знай. ua писав, що водіям приготуватися до нових штрафів, українців планують зобов'язати "перевзувати" машини.