У Києві на клумбах з'являться 100 тисяч тюльпанів. Цибулини квітів були подаровані Королівством Нідерланди до 30-річчя незалежності України.

Такий розкішний подарунок Королівство Нідерланди зробило Україні в рамках спільного українсько-нідерландського культурного проекту»Фестиваль тюльпанів". Також подарунок приурочили до 30-річчя незалежності нашої країни. Про це розповів Сергій Фоменко кореспонденту інформатора.

27 листопада об 11: 00 біля будівлі Міністерства закордонних справ відбудеться висадка квітів. Зокрема цибулини посадять на клумбі та смузі біля Свято-Михайлівського собору. Частина цибулин буде висаджена на клумбах Майдану Незалежності.

Ініціаторами даного заходу стали Почесний консул України в Амстердамі Еміль ле Севрен Жакет, а також за участю і підтримки Надзвичайного і Повноважного Посла України в Нідерландах Всеволода Ченцова.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі найближчим часом може з'явитися величезна кількість нових квітів. У різних районах, співробітники комунальних служб почали висаджувати тюльпани, а також інші багаторічні квіти. Комунальне підприємство "Зеленбуд" продовжує втілювати в життя проект благоустрою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай передавав, що житель Тернопільщини Василь Романчак виростив на своєму городі не картоплю чи помідори, а прекрасні та яскраві квіти-кали. Його захоплення зробило його відомим на всю Україну.

Нещодавно Знай передавав, що тюльпани цвітуть у травні. Щоб ці квіти радували око і далі за ними необхідно доглядати. Цибулини потрібно викопувати. Це можна зробити в липні. Восени цибулини потрібно знову посадити в грунт, щоб навесні тюльпани розцвіли яскравим океаном.