У Київській області в місті Фастів пройдуть похорони військового, якого вбили на Донбасі В'ячеслава Мінкіна.

Воїн 72 ОМБр помер після поранення, нанесеного снайпером йому під Авдіївкою. Прощання та похорони відбудуться 27 листопада о 10:30 за адресою вул.Слободянюка, 51, пише Цензор.Нет.

В'ячеслав Мінкін був старшим солдатом в 72 ОМБр. Він народився в 1989 році. 24 листопада близько полудня він отримав важке поранення від кулі, випущеної снайпером з окупованої території Донецької області.

Військові медики доставили військовослужбовця для надання медичної допомоги в госпіталь, де він і помер. У 2019 році В'ячеслава Мінкіна нагородили медаллю за участь у боях на Світлодарській дузі.

Поховають загиблого військового на Центральному кладовищі у Фастові. У нього залишилася дружина і маленький син.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що піхотинець Микола на прізвисько "Студент" - головний сержант взода механізованої бригади. Разом з побратимами він тримає оборону поблизу селища Піски, недалеко від окупованого Донецька. Молодий військовий розповів, як окупанти розстрілюють Донецьк і позиції українських військових.

Також Знай писав, що фотографія 22-річного "кіборга" облетіла мало не всі західні ЗМІ. Ніхто не знав, що на ній зображений Петро Поліцяк, який до останнього обороняв Донецький аеропорт.

Нещодавно Знай передавав, що в ніч на 16 листопада солдат 80 ОДШБр Іван Горошко загинув від вогнепального поранення в голову на Луганщині. Як стало відомо пізніше, його застрелили під час несення служби з охорони базового табору.