У Василькові Київської області жінка зняла на відео кілька порожніх палат у неназваному відділенні лікарні, і стверджує, що новини про переповнені через коронавірус медичні заклади – це фейк.

Свої «походеньки» вона оприлюднила на Facebook.

«Пропоную челенж, нехай кожен бажаючий пройдеться таким чином по лікарнях у своєму місті», «А ви що, досі вірите, що лікарні переповнені? Якщо би так було, то лікарі всі звільнилися б», - підтримує дехто авторку відео.

«В Київську лікарню прийдіть, та, яка проводить сортування на пневмонії і ковід після госпіталізації. Лікарі валяться, бригади в чергах стоять від 2-6 годин. Чому показуєте ось це, може це чиста лікарня? Поки самого не торкнеться, ніхто не повірить. Нехай Бог дає Вам розуму всім і здоров'я», «Ковідні хворі лежать не у всіх відділеннях. У ковідне відділення вона й сама б побоялась заходити», «Наскільки, я знаю, що ковідні лежать в інфекційному відділенні, сам лежав. Ніяких контактів, близько, медперсонал в скафандрі як космонавти, заходили робити процедури, до обіду, потім ці скафандр на утилізацію, і через годин 5 знову в зовсім нових скафандрах робили процедури. То це в містечку, а в містах хтось хоче пошерстити. Не все так просто», - обурюються інші коментатори, вважаючи, що відно – лише провокація.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«У нас так модно зараз, все знімати і виставляти себе ідіотами на всю країну. Ласкаво просимо в одеську інфекційну лікарню, познімайте там, і якщо ви проти масок - то можете їх там не надягати... Одне тішить з відео - я так розумію, що це не обласний центр і відділення і палати виглядають дуже гідно. Автор відео – недалека», «Ну це явно не інфекційне відділення. Хіба не зрозуміло, що медперсонал одягнений інакше. Значить, там не беруть хворих повідом. Я недавно робила лапероскопію. Так палати майже порожні. А там, де ковід, то капець», - зазначають українці.

Нагадаємо, що хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвора на СНІД тернополянка народила здорового малюка

Також, "Знай.uа" писав, що молода українка перемогла рак і присвятила життя хворим дітям