Ведучому і шоумену Ігорю Кондратюку - 58 років. Він має трьох дітей і обожнює свою сім'ю. Фото всієї дружної сім'ї порадувало українців.

Кондратюк дав дорогу в шоу-бізнес багатьом українським виконавцем, ставши для них "феєю-хрещеною". З його проекту "Караоке на Майдані" народилися такі виконавці, як Олександр Пономарьов, група "Авіатор" і багато інших, згодом сформували Обличчя української поп-сцени.

Крім того, Кондратюк став найчеснішим і неупередженим суддею проектів "Україна має талант" і "Х-фактор".

Свою сім'ю продюсер не ховає, але і навмисно не виставляє на загальний огляд. Його дружина-Олександра Городецька, в шлюбі вони живуть вже багато років. Дружина Кондратюка-бухгалтер за освітою. Саме вона є фінансовим директором всіх проектів чоловіка.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У сім'ї троє дітей: старшому синові Сергію - 26 років, він має режисерську освіту і працює адміністратором різних проектів.

Середньому Данилу - 22 роки, він працює в команді "Х-фактора".

Молодшій доньці Поліні - 16 років, вона навчається в гімназії. Крім того, дівчинка перебуває в команді України зі стрільби з лука.

За словами Кондратюка, з дружиною вони навчилися скрізь знаходити компроміси, тому сім'я для них – надійний тил.

Нагадаємо, Знай писав, що у співачки Олі Полякової підростає дочка Маша, якій зараз 15 років. Дівчина вже встигла зібрати власну армію шанувальників у соцмережах. В черговий раз дівчина здивувала користувачів серією знімків, які були зроблені в рамках фотосесії. На них Маша постала в незвичайному образі.

Сукня з мереживами трапецевидного крою тільки підкреслило ніжність дівчини. Тому знімки стали популярними серед шанувальників.

Також Знай повідомляв, що Оля Полякова зустрілася з російським співаком Філіпом Кіркоровим. Ежто викликало відторгнення серед українців. Продюсер Ігор кондратюк негативно відгукнувся про спільний виступ української співачки з російським колегою.

Нещодавно Знай передавав, що Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, похвалилася новим фото в мережі.