У Києві триває розгляд справи колишніх беркутівців, причетних до розстрілів людей на Майдані Незалежності під час Революції Гідності. Про це передає ТСН.

Наразі на лаві підсудних опинилися тільки двоє з обвинувачених - Олександр Маринченко та Сергій Тамтура. Справу розглядає колегія суддів на чолі із суддею Дячуком у Святошинському районному суді столиці.

Всього у справі п`ятеро підсудних, їх обвинувачують у перевищенні службових повноважень, незаконному поводженні зі зброєю, умисному вбивстві й заподіянні тілесних ушкоджень.

Минулого року всіх їх віддали до Росії під час обміну полоненими, однак згодом Маринченко й Тамтура повернулися, погодившись брати участь у судових засіданнях.

Решту підозрюваних колишніх беркутівців було оголошено у міжнародний розшук, їхню справу розглядають окремо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, у Києві відморозки жорстоко побили ветерана АТО через конфлікт на дорозі з донецьким мільйонером Юрієм Свиридовим і його дружиною Іриною Корнієнко

Як повідомляв портал Знай.ua, невідомий жорстоко побив 60-річного ветерана АТО та його дружину.

Також Знай.ua писав, у Кропивницькому 18 ветеранів АТО провчили нахабного маршрутника