Популярним співачкам складно приховати від шанувальників подробиці свого особистого життя. Вагітність зірки теж стає яскравою подією, хвилюючим її відданих фанатів.

Приховати від оточуючих цікаве положення з часом стає все складніше, тому зірки, які продовжують працювати на сцені і на останніх місяцях терміну, змушені підбирати собі відповідні наряди.

Як виглядали популярні співачки в той період свого життя, коли носили під серцем довгоочікуваних малюків?

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дочка співачки Ані Лорак, Софія, народилася в 2011 році в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. За період вагітності зірка сильно поправилася, але потім швидко повернулася в норму, дотримуючись здорової дієти.

Син Тіни Кароль з'явився на світ в 2008 році. Батьком маленького Веніаміна став чоловік і продюсер співачки Євген Огір. Зірка не спускалася зі сцени до останнього, а потім швидко повернула собі колишню вагу.

Співачку Світлану Лободу бачили вагітною двічі. Перша дочка, Євангеліна, народилася в 2001 році від танцюриста Андрія Царя. Через сім років Лобода народила другу дочку, Тільду. Батьком дівчинки називають соліста німецької рок-групи "Rammstein" Тілля Ліндеманна.

Двічі відправлялася в пологовий будинок і співачка Джамала - у неї два хлопчики. Обидва малюка - від чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова. Співачка не комплексує і не поспішає скидати вагу.

У Анни Сєдокової троє дітей від різних чоловіків. Всі три вагітності не залишили слідів на чудовій фігурі співачки.