На Донбасі загинув 31-річний військовий з Київщині. Чоловіка вбила куля ворожого снайпера, повідомили у Фастівській міській раді.

Як зазначається, 31-річний В'ячеслав Мінкін загинув 24 листопада, у вівторок. Чоловік служив старшим солдатом в 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців.

2019 року його було нагороджено медаллю за участь у боях на Світлодарській дузі.

В'ячеслав Мінкін загинув поблизу міста Авдіївка. Його вбив ворожий снайпер, однак наші сили вогонь у відповідь не вели через необхідність евакуювати пораненого.

У чоловіка залишилися дружина і дитина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Щирі співчуття рідним, близьким та побратимам. Дай вам сили витримати це горе», «Щирі співчуття рідним. Вічний спокій Герою України», - пишуть фастівчани.

«В горлі ком. Ще літом мала з ним зустріч. Він цілував мені руки і згадував, як я відвідувала їх з бабусею за його пропущені уроки. Дякував, що став справжнім чоловіком! Хвалився своєю родиною і сином! Не можу повірити! Вклоняюсь і дякую за наше мирне небо, за рідну землю! Вічна пам'ять тобі, сину! Герої не вмирають!», - написала вчителька загиблого воїна.

Нагадавши, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, троє поранені

Як повідомляв портал "Знай", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації

Також "Знай" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.