У Києві трапилася прикра історія, внаслідок якої родини не змогли оплакати і гідно поховати своїх померлих родичів. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Як зазначається, у київському морзі на вулиці Оранжерейній племінниці на впізнання видали не те тіло – де поділася її померла тітка, їй відповісти не змогли. Понад вісім годин жінка доводила працівникам моргу, що у труні – не її родичка.

Зі її словами, її тітка страждала на рак, тож після двох курсів хіміотерапії не мала волосся. А небіжчиця в труні – старшого віку і з довгим світлим волоссям.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube
Племінниця померлої

Жінка викликала на місце події правоохоронців, які встановили, що тіло небіжчиці передали іншій родині. Там помилку не лише не помітили, але вже й встигли піддати тіло кремації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, помилка дійсно сталася – через своє захворювання померла перебувала в пансіонаті і останнім часом спілкувалася з родичами лише онлайн. Ті добре знали її в обличчя.

Того дня у пансіонаті померли одразу дві жінки: за збігом обставин, вони мали однакові прізвища і діагнози. Їх в один день відправили у морг.

За допомогою поліції помилку вдалося довести, однак жінку вже встигли поховати. Чому родичі не впізнали жінки, у ритуальній службі пояснюють шоковим станом: люди вирішили, що обличчя після смерті сильно змінилося. До того ж, покійним роблять макіяж, а волосся приховали.

Коли ситуація з’ясувалася, родини домовилися обмінятися померлими.

Нагадаємо, "Шишки" з мерії заборонили рідним поховати загиблого від covid-19: "Вивезіть тіло куди-небудь..."

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.