Стало відомо про те, що в Херсоні хлопець скупався в супермаркеті. Від нудьги він заліз в акваріум з рибами.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 23 листопада жителі Херсона, які відвідали місцевий супермаркет, стали свідками перформансу.

Напівголий хлопець оббіг магазин по колу, а потім застрибнув в акваріум з рибами. Кілька хвилин він там плескався.

З одягу на ньому була лише Купальна шапочка і плавки.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відвідувачі магазину в Херсоні були ошелешені таким вчинком відвідувача.

Природно, що всі почали знімати те, що відбувається нас камери своїх смартфонів, і вже через деякий час ролики розлетілися по інформаційних порталах і соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.