Стало відомо про те, що відомий український ведучий Павло Зібров показав всім свій раціон харчування. Багато хто здивувався.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Павло Зібров опублікував новий знімок, який трохи стривожив фанатів.

Він повечеряв гамбургером, але незвичайним, а півторакілограмовим. Таким можна нагодувати роту солдатів.

Реакція Павла показувала, що він готовий сам з'їсти все це, і не боїться переїсти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Насправді, це порція на 4-х, А Павло і його сім'я отримала гамбургер в якості рекламного презенту.

Нагадаємо, що співак, в свої 63 роки є активним користувачем соціальних мереж, а його аккаунт в Instagram зібрав понад 50 тисяч передплатників і ця цифра не перестає рости, а співак не втомлюється радувати своїх шанувальників новими кадрами свого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безвусий Зібров згадав студентські роки: "Єдиний контрабасист, який вибився в люди". Він вкотре доводить, що його рано списувати в архіви.

Як повідомляв "Знай", Зібров показав, як дружина використовує його гордість: загадала бажання. Павло Зібров опублікував в Instagram чергове фото, на якому цього разу постав у цікавий момент - дружина висмикує сивий вус у співака. І, як стверджує сам виконавець, загадує при цьому бажання.

Знай писав, Зібров зварганив фірмове блюдо з капусти і свинячих реберець: "Від ваших рук втричі смачніше"