Стало відомо про те, що в Києві не вистачає ліжок з підведеним киснем. Ситуація стає нестерпною.

Таким чином, повідомляється, що цілком ймовірно, зовсім скоро, країна перейде до плану Б, розробкою якого зараз займається Кабмін.

Справа в тому, що днями, міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив про те, що в українській столиці дефіцит ліжок з підведеним киснем.

Лікарня під час пандемії, фото: кадр з відео
Лікарня під час пандемії, фото: кадр з відео

Всього налічується по всій країні 12,168 таких, а це вкрай мало. Близько 300 тисяч громадян станом на сьогоднішній день активно борються з хворобою.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Крім столиці, напружена ситуація також у Харківській та Черкаській областях.

Степанов запевнив, що київська влада планує збільшити число ліжок з киснем.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні-абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада Про введення в Україні карантину вихідного дня.