Володимир Кличко рідко показує на публіці свою маленьку доньку, яку безмірно любить. Тільки деяким папараці вдавалося підглянути, як він гуляє з нею або купається на пляжі.

Зараз малятку Кайї Євдокії Володимирівні Кличко вже п'ять років. Її зіркова мама, американська актриса і модель Хейден Панеттьєр, після довгих років непростих відносин з українським боксером втекла назад до США, залишивши дитину на батька.

Воно, мабуть, і на краще, так як новий бойфренд моделі нерідко піднімає на неї руку і в цілому веде скандальний спосіб життя.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Вже два роки дівчинка живе в Україні тільки з татом, хоча іноді мама її відвідує. За інформацією інсайдерів, малятко в свої п'ять років ні в чому не відстає від однолітків – малює, співає, займається танцями.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Кличко з Хайден Панеттьєрі та їх донькою Кайєю Євдокією
Володимир Кличко з Хайден Панеттьєрі та їх донькою Кайєю Євдокією

Дитина не обділений увагою і любов'ю. Дівчинка вже встигла вивчити російську, англійську та українську мови, повідомила її мама у власному блозі.

Кайя явно перейняла красу своєї матері, а ось чий характер вона отримала у спадок, покаже час.

Нагадавши, колишня Кличка Хейден Панеттьєр вразила зухвалістю і кардинально змінила імідж.

Як повідомляв Знай. ua, екс-дівчина Кличка знову отримала в ніс " від свого хлопця, тепер йому загрожує в'язниця.

Також Знай. ua писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.