Київський мер Віталій Кличко зізнався, що виконувати свої обов'язки йому складніше, ніж бути боксером. Про це він розповів в ефірі каналу «Наш».

В інтерв'ю Кличко поділився особливостями своєї нинішньої посади, зазначивши, що обов'язки міського голови досить складні. Він зазначив, що щодня змушений стикатися з масою несподіваних викликів, на які потрібно вчасно і адекватно реагувати.

"Можу сказати вам, що за кількістю адреналіну і викликам бути мером столиці набагато важче, ніж чемпіоном світу. Я боксував два-три рази на рік, а зараз у мене кожен день-як бій, і це непросто. У рингу у тебе один суперника, а в статусі мера – багато викликів, і ти повинен негайно реагувати», - поділився Кличко.

Він також зазначив, що раніше йому доводилося перебувати на публіці тільки на арені, а зараз за ним спостерігають щодня, не прощаючи ніяких помилок.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«У тебе немає права на помилку, і ти повинен приносити переможний результат», – резюмував Кличко.

Нагадавши, Степанов показав, на що перетвориться Україна після різкого скасування карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль розповів, коли і на скільки можуть ввести локдаун в Україні.

Також Знай. ua писав, що Кличко попросив у Шмигаля грошей для бізнесу на карантині: "збідніли".