Із ведучою телеканалу «1+1» Соломією Вітвіцькою стався несподіваний казус – уважні глядачі помітили, що вона роззулася під робочим столом. Про це сама ведуча написала у соцмережі Facebook.

«Забула і не взула. Нова студія, нові туфлі, високі підбори. Жінки часто під столом знімають туфлі з підборами. Казуси в прямому ефірі бувають часто, але не завжди помітні глядачам», - поділилася ведуча.

Разом із тим глядачі не стали суворо карати жінку за невеличку слабкість.

«Отримала шквал ваших повідомлень в директ від уважних підписників! Дякую за підтримку і розуміння! Жодного хейту. Ви мої крила!», - додала вона.

Крім того, чарівна ведуча пообіцяла глядачам надалі бути уважнішою та все ж таки спробувати «подружитися з «підступним» столом у студії».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Люблю вас!!! Ми ж жінки, всі так робимо інколи. Я раз доповідь читала, та зняла одну туфлю, доклад закінчився, я її не можу знайти, і так незручно. Нахилилась, та й рукою дістала», «Всі посміхнулися! Життєва ситуація!», "Дівчатка такі дівчатка", - підтримали ведучу українки.

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка з Максом Барських розважили гостей на весіллі сина Оксани Марченко. Українська телеведуча і дружина народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко показала розкішне святкування весілля сина Богдана. Яскраві кадри вона опублікувала в Instagram.

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч показав безмірну радість в обнімку з дочкою: "Сама пройшла через це".