Стало відомо про інцидент, який стався в місті Київ з автомобілем.

Таким чином, повідомляється, що пішохід помітив автомобіль, до якого примотали смартфон скотчем. При цьому, машина марки Porsche, досить престижна.

На місце він відразу ж викликав співробітників правоохоронних органів, і пояснив всю ситуацію. Ті в свою чергу подзвонили вибухотехнікам.

Porsche, фото: Київ зараз
Porsche, фото: Київ зараз
у Києві помітили машину з телефоном на фарах, фото: Київ зараз

Прибувши на місце, вони огородили автомобіль.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Трохи пізніше туди прийшов і власник машини, він був трохи в шоці з того, що відбувається.

Поліції пояснив, що телефон, найімовірніше, повернула колишня дівчина.

Ось такі розваги бувають в українській столиці. Після цього, поліція і вибухотехніки поїхали звідти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень в Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.иа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.иа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.