Співжиття із батьком-тираном довело киянку Євгенію до психіатричної лікарні. Своєю історією дівчина поділилася із виданням «Наш Київ».

На думку дівчини, пити батько почав через викидень, який стався після сварки. У матері також був старший син від першого шлюбу, на якого вітчим боявся кричати чи піднімати руку.

Батько був тираном, навіть коли був тверезий, і часто ображав дружину, навіть при сторонніх людях. Дитину це неабияк пригнічувало.

«Найбільш моторошна картина — це коли батько бив при мені маму в коридорі: вона кричала і плакала, а мені років 10-12 і я не знаю, як їй допомогти, що робити. Ми часто викликали поліцію, але його повертали», - розповідає Євгенія, додаючи, що матір часто сама виправдовувала чоловіка.

«Це найжахливіше, коли дорослий говорить одне: мовляв, все, я подаю на розлучення/ти мудак/більше ніколи з тобою не буду говорити, а потім ти чуєш, як вони займаються сексом. Це було психологічне катування. У мене в голові не вкладалось, як можна говорити одне, а робити зовсім по-іншому і продовжувати це пекло», - зізнається дівчина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дочку чоловік не бив, але знущання над матір’ю підірвало її здоров’я.

«Бардак став частиною нашого життя, тому що коли майже кожен день стрес — не хочеться нічого робити. Ми перестали помічати бруд і непотріб, а радянська пристрасть до накопичення тільки посилювала ефект. До того ж, він кидав банки в стіни так, що все розтікалося, валялось буквально скрізь. Він скидав речі з поверхонь, а потім ще і скаржився на влаштований бардак», -жаліється дівчина.

«Погрожував мені дитбудинком, тому що я «погана». Пізніше від мами я дізналася, що його мама теж загрожувала йому дитбудинком — це як вирвана травма», - додає вона.

«Мама часто одна йшла з дому. Вона чомусь навіть не думала про те, що в цей момент батько переключав свою увагу на мене. Я страждала одна в будинку з алкоголіком і тираном. Все своє життя я не розуміла, чому мама зробила такий вибір. Чому вона не позбавила нас від нього відразу. Мені було жахливо боляче від цього», - розповідає киянка.

У психіатричну лікарню вона потрапила через інцидент у школі – в неї стався нервовий зрив. Лікарі діагностували у неї невроз.

У лікарні дівчинка пробула півроку – там було чисто, спокійно і смачно годували. Крім того, там можна було вчитися, як у школі.

Батько помер швидко – через тромб, що відірвався.

«Всі плакали, а я була щаслива, що він нарешті здох. Але мені все одно було сумно, тому що було сумно мамі», - додає вона.

Нагадаємо, ревнивий батько переламав ніжки однорічної доньки, а мати намагалася це приховати.

Як повідомляв "Знай.ua", жінка 22 роки доглядає за прикутим до ліжка чоловіком, неймовірна відданість: "коханих не кидають"

Знай.ua писав, киянин зник у засніжених Карпатах - два дні пошуків і відчаю.