Стало відомо про те, що школярка з Київської області стала чемпіонкою Європи з пауерліфтингу.

Таким чином, повідомляється, що Анастасія Рудниченко навчається в 11 класі Пісківської гуманітарної гімназії в Київській області. Їй вдалося завоювати золото на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, European Championship GPA / IPO.

Про досягнення учениці написав викладач гімназії, Наталія Поплавська. Пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook.

У повідомленні сказано, що сталося це в суботу, 14 Листопада. У ваговій категорії 67,5 кілограмів вона підняла вагу в 77,5 кілограмів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це дозволило їй завоювати золото на цьому чемпіонаті, і стати справжньою гордість не тільки для школи, але, і для всієї України.

Згідно інформація Федерації з пауерліфтингу торік школярка взяла перше місце на Чемпіонаті України з пауерліфтингу.

До слова, у четвер, 19 листопада, Анастасія відзначає свій шістнадцятий день народження. Відмінний подарунок зробила вона собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янин взяв "золото" на чемпіонаті світу з самбо

Як повідомляв портал Знай, вранники вимагати, щоб капітан збірний Іспанія Серхіо Рамос змінити татуювання, яке неправильно передає назву столиці нашої держави.

Також Знай писав, що луганчани зазнали третьої поразки поспіль на груповому етапі Ліги Європи УЄФА.