У Києві кіберполіцейським вдалося викрити "кавових злочинців", які реалізовували липову продукцію через мережу інтернет. Про це розповіли у відомстві.

Як зазначається, злочинці маскувалися під інтернет-магазин із кавою відомих брендів світових виробників.

Розфасовували підробну каву на столичних складах. Там правоохоронцям вдалося знайти понад 150 тисяч упаковок з логотипами відомих брендів.

Ще десяток тон липової продукції не встигли розпакувати по упаковкам. Там же затримали і п’ятьох кавоманів, які й організували підпільний цех.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Поліцейські встановили, що виробництво підробленої кави займало шість складів, а санітарні норми там, вочевидь, не витримувалися.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Виявилося, що у власників виявленого цеху є ціла мережа підпільних виробництв, що спеціалізуються на каві. Щотижня зловмисники реалізовували до 10 тисяч пачок фальсифікату.

Попередньо встановлено, що сума збитків, завданих справжнім виробникам, сягає більше п’яти мільйонів гривень.

Нагадаємо, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.