У Києві з різницею у кілька днів від коронавірусу померли матір і донька. Про це розповіли у ТСН.

За словами лікарів, стан хворих на ковід, які потрапляють до лікарень, став значно важчим, а кількість таких людей збільшилася. До того ж, ковід «помолодшав» - до реанімації у критичному стані тепер потрапляють не лише літні люди, а й досить молоді.

"Сьогодні вночі у нас померла жінка з важкою формою COVID-19. У цієї жінки три дні тому померла донька 36 років, яка хворіла на коронавірус", — поділилася завідувачка відділення анастезіології та інтенсивної терапії інфекційних хворих Альона Хомякова.

Лікарі зазначають, що працювати стає дедалі важче, а звикнути до пандемії просто неможливо. Емоційне навантаження колосальне – ледь не щодня доводиться втрачати пацієнтів.

"Хворі стали важчими і їх більшає. Немає жодного спочинку. Тільки-но ліжко звільняється, його одразу ж займають", — зізнається один з лікарів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Тому, що госпіталізують хворих уже в такому критичному стані, який витримують не всі», «Ну і що з того, що ви нам це розказуєте? А де звіт про те, що зробили для людей? Якісь нові дослідження, нові розводки кисню, нові лікарні, нова апаратура? Де?! Та ви всіх інших людей, з іншими хворобами, просто викинули на вулицю помирати! І з ковідом теж жодного лікування, одна надія на бога та власний імунітет!», - обурюються у відповідь українці.

Раніше повідомляли, смертність населення України в період пандемії нижче минулого року: парадокси статистики.

Як повідомляв Знай.uа, Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже ні".

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до українців: "Кожна зараза сприймає це на свій рахунок".